Speeltuin

Op een vrije woensdagmiddag of zondag lekker met je zoon en/of dochter naar de speeltuin. Op mooie dagen kan dit natuurlijk in een buiten speeltuin maar wil je niet afhankelijk zijn van het Nederlandse weer dan heb je natuurlijk ook de indoor speeltuin.

Een speeltuin biedt je zoon en/of dochter de mogelijkheid om heerlijk te spelen. Van glijden, klimmen, klauteren tot springen.

Indoor speeltuin

Zin in een speeltuin? Kom dan naar indoor speeltuin Spelekids te Loosdrecht. Spelekids is een indoor speeltuin waar je zoon en/of dochter ongeacht het weer lekker kan spelen. De indoor speeltuin biedt de mogelijkheden om naast het klimmen, klauteren, glijden, trampoline springen ook een aantal spelcomputers en een blokken hoek. Speciaal voor de kleine kinderen is er een extra grote peuterzonden in de indoor speeltuin.

Kijk voor de entreeprijzen op www.spelekids.nl/toegangsprijzen/. Indoor speeltuin Spelekids is 7 dagen per week geopend.

Binnen speeltuin

Het voordeel van een binnenspeeltuin ten opzichten van een buiten speeltuin is dat je er onbeperkt kan spelen zonder dat je afhankelijk bent van het weer. Bij binnen speeltuin Spelekids bieden we op mooie dagen wel de mogelijkheid om als ouders en/of begeleiders wel van het zonnetje te genieten op het dakterras.

Indoor speeltuin Spelekids ligt slechts 25 autominuten van Utrecht, Amersfoort en Amsterdam vandaan. Midden in ’t Gooi op slechts enkele minuten van Hilversum vandaan ligt Spelekids (binnen speeltuin) waar de kinderen naar hartenlust kunnen spelen.

Bij binnenspeeltuin Spelekids hanteren wij geen tijdslimiet! Je kunt dus onbeperkt bij ons spelen en verblijven (tot sluitingstijd).

Entreeprijs kinderen Entreeprijs volwassenen
€ 6,50 p.p. € 2,50 p.p. *
* inclusief een kopje koffie of thee

Kinderen moeten altijd begeleid worden bij Spelekids door een ouder en/of begeleider die toezicht houdt op de kinderen. Je hoeft niet te reserveren alleen voor een kinderfeestje. Want wist je al dat je naast het spelen ook je verjaardagsfeestje bij Spelekids kunt vieren? Kijk snel op www.spelekids.nl/verjaardagsfeestje/ voor alle mogelijkheden voor een verjaardagsfeestje!