Nieuws

Spelekids getest door Kidsproof

Enkele weken geleden is Kidsproof bij Spelekids geweest en hebben zij een grondige test uitgevoerd. Ben je benieuwd hoe Spelekids door de keuring is gekomen? Lees dan snel het hele artikel op Kidsproof.nl


Panda taart

Pandataart_V1Nieuw bij Spelekids is de Panda taart. Deze taart met marsepein is voor maximaal 15 kinderen. De Panda taart wordt speciaal door de bakker gemaakt voor Spelekids. De panda taart bedraagt € 27,95 (max. 15 kinderen)

 


Winnaars van de kleurwedstrijd

Nadat wij alle prachtige kleurplaten hebben ontvangen, zijn er 3 winnaars uit de bus gekomen! Bedankt voor alle leuke inzendingen!

Joost Nienke Zoe

Spelekids breidt speelfaciliteit uit!

Om het spelen bij Spelekids nog leuker te maken dan het al is hebben we onze speelfaciliteiten uitgebreid! We hebben onze peuterzone maar liefst verdrievoudigd. In de vernieuwde peuterzone is extra aandacht besteed aan de allerkleinste (0-3 jaar). We hebben een vernieuwd klim,- en glijdstructuur. Daarnaast hebben we een 4 meter brede bolderwand toegevoegd en 2 ‘zwevende’ trampolines die via een trap bereikt kunnen worden. Wil je ook al dit nieuws ontdekken kom dan nu snel spelen bij Spelekids!

 


Pinnen Ja Graag

Alleen pinnenVanaf 1 juli 2015 kan er bij Spelekids uitsluitend alleen nog per pin betaald worden.
Dit geldt voor de entree en de aanwezige horecagelegenheid.
Vergeet dus niet uw pinpas mee te nemen bij een bezoek aan Spelekids!

 


Prijsformule bij Spelekids!

Sinds dit jaar is het ook mogelijk om te kiezen om voor een los bezoek je toegang met of zonder drankjes inclusief te kiezen.


Vier jij ook jouw verjaardag bij ons?

Binnenkort jarig? Spelekids is ook zeer geschikt voor het houden van verjaardagsfeestjes. Meer informatie vind je hier.


Ons Indoor Speelparadijs Spelekids

Alle kinderen zijn bij ons VIP’s, zogenaamde Very Important Panda’s! Bij ons indoor speelparadijs kun je glijden, klimmen, draaien, springen en natuurlijk nog veel meer. Onze formule is anders dan wellicht gebruikelijk! Het belangrijkste is natuurlijk de speelervaring voor de kinderen. Maar ook ouders/begeleiders moeten een leuke en fijne tijd beleven. Met een goede leeshoek, gratis wifi internet en meer. Kijk maar onder de tab “ouders“.