Info voor ouders

Bij Spelekids denken we niet alleen aan de kinderen, maar ook aan de ouders en begeleiders. De uren die zij bij ons doorbrengen, willen we graag zo prettig en aangenaam mogelijk maken.

Peutergedeelte
Voor ouders met kleine kinderen is er een apart gedeelte, de zogenaamde peuterzone. Hier kunnen de kleintjes tot 3 jaar afgeschermd spelen. Ouders kunnen hier gemakkelijk bij zitten en toezicht houden.

TeleCloggy_20150902_396 Dakterras_Spelekids TeleCloggy_20150902_333

Verdieping met loungehoek & buitenterras op het zuiden
Op de eerste verdieping heb je nog steeds uitzicht op de speelruimte. Daar kun je rustig wat lezen, werken, tv kijken of loungen. In het voorjaar gaat ons buitenterras open en kun je heerlijk in de zon zitten, terwijl de kinderen zich binnen vermaken. Zo is het voor allemaal genieten geblazen.

Gratis wifi
Wil je graag wat werken of internetten, dan kun je gebruikmaken van onze wifi. Bij de speciale laptophoek kun je ook stroom vinden. Ben je je laptop vergeten? Gebruik dan gerust onze computer die je boven ziet staan.

Kaart vol lekkers
Op onze kaart staan niet alleen maar broodjes met pindakaas en kroketten. We hebben bijvoorbeeld ook een meergranenbol gezond, uitsmijters, een Griekse salade en panini’s.

Geluidsisolatie
We hebben in onze accommodatie veel aandacht besteed aan uitstraling, maar ook aan geluidsisolatie. Zo proberen wij het ‘kabaal’ van de spelende kinderen te absorberen. Sterker nog: het wordt zelfs omgezet in energie. Vooral de hoge tonen worden voor 70% gefilterd door het speciale plafond. Daarnaast zijn er extra panelen op de muur gemonteerd. Uiteraard hoort veel geluid nu eenmaal bij een indoor speeltuin, maar dan wel op een zo prettig mogelijke manier. Het is bij ons dan ook goed toeven zonder ‘gek’ te worden van het lawaai.

Conclusie: ook volwassenen zijn van harte welkom voor een paar uurtjes ontspanning bij Spelekids!