Info voor ouders

Bij Spelekids denken wij ook aan de ouders/begeleiders. Omdat u ook een aantal uren doorbrengt, willen wij het zo prettig en aangenaam mogelijk voor u maken.

Peutergedeelte
Voor ouders met kleine kinderen is er een apart gedeelte, de zogenaamde peuterzone. Hier kunnen de kleintjes tot 3 jaar afgeschermd spelen. Ouders kunnen hier gemakkelijk naast zitten en toezicht houden.

TeleCloggy_20150902_396 Dakterras_Spelekids TeleCloggy_20150902_333

 

Verdieping met loungehoek & buitenterras
De 1e verdieping is een gedeelte waar volwassenen een beetje apart kunnen zitten. Zo kunnen de ouders/begeleiders van de wat oudere kinderen hier lekker lezen, werken, tv kijken en/of loungen. Leg wel aan de kinderen uit waar u gaat zitten.

Papa, mama, opa of oma kan genieten van de zon, de kinderen spelen binnen.

In het voorjaar gaat ons buitenterras open en kunt u heerlijk genieten van de zon, terwijl uw kinderen zich binnen vermaken. Genieten toch, ook als het mooi weer is! (ons terras is gelegen op het zuiden).

Gratis wifi
Voor de ouders/begeleiders die willen werken hebben wij een gratis WIFI verbinding bij Spelekids. Bij de speciale laptophoek kunt u ook stroom vinden. Indien u uw eigen laptop bent vergeten, dan staat er daar ook één gebruiksklaar voor onze klanten.

Geluidsisolatie
Wij hebben in onze accommodatie veel aandacht gegeven aan uitstraling, maar ook aan geluidsisolatie. Zo proberen wij het “kabaal” van de spelende kinderen (als je het zo mag noemen) op een prettige manier te absorberen. Via een ingewikkeld proces wordt dit zelfs omgezet in energie. Op deze manier is het prettig om bij ons te verblijven als ouder/begeleider zonder “gek” te worden van het lawaai. De vooral hoge tonen worden gefilterd voor 70% door het speciale plafond. Daarnaast zijn er extra panelen die op de muur gemonteerd zijn. Het is natuurlijk altijd zo dat er veel geluid is in een indoorspeeltuin, dat hoort ook zo, maar dan wel op een zo prettig mogelijke manier.

Concluderend: u bent dus ook van harte welkom voor een paar uurtjes ontspanning bij Spelekids!