Evenementen

Speelparadijs Spelekids is ook (exclusief) af te huren voor speciale evenementen.

Bijvoorbeeld voor een kraamfeest, jubileum, sinterklaasfeest, bedrijfsfeest en of productpresentatie.

Eventueel in combinatie met de Avontuurfabriek kunnen wij uw evenement regelen. (meddy@avontuurfabriek.nl)


Kraamfeest
Kraamfeest_SpelekidsGefeliciteerd met de geboorte van jullie (klein)zoon of (klein)dochter!

Een unieke gebeurtenis natuurlijk die met zoveel mogelijk mensen gedeeld, en in stijl gevierd moet worden. Dan is het fijn dat Spelekids er is! Lekker geen rommel thuis, voldoende stoelen en tafels voor de volwassenen en de oudere kinderen kunnen heerlijk spelen.

Taarten, beschuit met muisjes, catering van onze traiteur, veel is mogelijk en bespreekbaar. Wij maken jullie kraamfeest graag tot een succes.

Neem voor de mogelijkheden contact op via info@spelekids.nl of 035 582 8000.


Familiefeest

Er is wat te vieren! Wat is het dan leuk om dit met de familie te doen in een leuke binnenspeeltuin. Niet weersafhankelijk en gaat daarom altijd door.

Voordelen:

  • Lekker geen rommel thuis
  • Voldoende stoelen en tafels voor de genodigden
  • Kinderen kunnen heerlijk spelen, dus die vinden het ook leuk om te komen
  • Zijn er kinderen ouder dan 12 jaar bij, dan is het natuurlijk te regelen (tegen meerprijs) dat deze een uurtje kunnen LED Bowlen, Lasergame of 3D Fluorgolf. Wellicht zelfs paintball?

Natuurlijk kunnen wij voor de kids het smul- en smikkelfestijn verzorgen. De volwassenen kunnen dan genieten van all you can grill. Veel keuze dus!

Neem voor de mogelijkheden contact op via info@spelekids.nl of 035 582 8000.


Sinterklaasfeest

Sinterklaasfeest_SpelekidsBent u met een hele grote groep, dan is exclusiviteit voor het vieren van uw (bedrijfs)sinterklaasfeest bespreekbaar. Maar ook voor kleinere groepen vanaf 50 uitgenodigde gasten is het mogelijk om het sinterklaasfeest bij ons te organiseren. Wij beschikken over de mogelijkheid om een aparte zaal te verhuren voor de ontvangst van Sinterklaas alleen voor uw groep of bedrijf. Voor en na uw exclusieve sinterklaasfeest is het mogelijk voor de kinderen in Spelekids gezellig te spelen onder het genot van een drankje en/of hapje voor uw genodigden.

Neem voor de mogelijkheden contact op via meddy@spelekids.nl of 035 582 8000. Meddy neemt dan contact met u op om de mogelijkheden door te spreken.


Bedrijfsfeest

Bedrijfsfeest_SpelekidsU kunt mensen wel uitnodigen voor een zakelijk event, maar het opkomstpercentage is nooit zo hoog als wanneer u ook hun familie en kinderen uitnodigt. De kinderen en partner kunnen dan lekker spelen en verblijven in Spelekids. Bij ons is het ook mogelijk om nanny’s voor uw groep in te huren die op de kinderen passen en deze vermaken.

De volwassenen kunnen dan in hetzelfde pand verschillende activiteiten doen bij de Avontuurfabriek. Hier kunt u kiezen uit meer dan 50 activiteiten om uw bedrijfsfeest tot een succes te maken.

Het huren van een aparte feestzaal met bijvoorbeeld band of diskjockey behoort ook tot de mogelijkheden. In de avonduren is het ook mogelijk om Spelekids exclusief af te huren en de verbinding met de Feestzaal open te zetten, zodat alle genodigden zelf kunnen kiezen waar ze tijdens het feest willen zijn.

Neem voor de mogelijkheden contact op via meddy@spelekids.nl of 035 582 8000.


Productpresentatie

Wij willen altijd graag betrokkenheid van onze werknemers, leveranciers en afnemers (m/v), dus wij kunnen ons voorstellen wanneer u een nieuw product wil presenteren of iets wilt mededelen aan uw werknemers u een zo hoog mogelijke opkomst zou willen. Vaak vinden dit soort activiteiten niet plaats tijdens de reguliere kantoor- en/of werktijden. Tegenwoordig drukken dit soort georganiseerde activiteiten ook op het gezin van uw relatie en of werknemer. Je hoort de partner al zeggen: “Moet je al weer weg voor deze receptie of presentatie?”

Maak dan gebruik van de mogelijkheden van Spelekids en huur dit aan het einde van de middag/ begin van de avond exclusief af voor uw presentatie/ receptie. Het is tevens ook mogelijk om een aparte zaal hiervoor te huren indien u dit wenst.

Neem voor de mogelijkheden contact op via meddy@spelekids.nl of 035 582 8000. Meddy neemt dan contact met u op om de mogelijkheden door te spreken.