Evenementen

Speelparadijs Spelekids is ook (exclusief) af te huren voor speciale evenementen.

Bijvoorbeeld voor een kraamfeest, jubileum, sinterklaasfeest, bedrijfsfeest of productpresentatie. Eventueel kunnen we in combinatie met de Avontuurfabriek het evenement regelen. (meddy@avontuurfabriek.nl)


Kraamfeest
Kraamfeest_Spelekids

Gefeliciteerd met de geboorte van jullie (klein)zoon of (klein)dochter! Een unieke gebeurtenis die je met zoveel mogelijk mensen wilt vieren. Spelekids is de locatie voor jong én oud! Lekker geen rommel thuis, voldoende stoelen en tafels voor de volwassenen en de kinderen kunnen heerlijk spelen. Taarten, beschuit met muisjes, catering van onze traiteur: wat jullie wensen ook zijn, er is veel mogelijk en bespreekbaar. Wij maken jullie kraamfeest graag onvergetelijk.

Neem voor de mogelijkheden gerust contact met ons op via info@spelekids.nl of 035 582 8000.


Familiefeest

Er is wat te vieren! Je kunt kinderen niet blijer maken dan met een speelparadijs. Spelekids is binnen, maar we hebben ook een buitenterras op het zuiden. Voor kinderen van 0 t/m 12 jaar is het sowieso een groot feest. En de oudere kinderen hebben geluk, want de Avontuurfabriek zit in hetzelfde pand. Zij kunnen hier bijvoorbeeld LED bowlen, lasergamen en 3D golfen. Of wat dacht je van paintballen? Maar ook aan de volwassenen is gedacht met een ruime keuze uit eten en drinken.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Stuur dan een mailtje naar info@spelekids.nl of bel naar 035 582 8000. We denken graag met je mee om er een mooi familiefeest van te maken.


Sinterklaasfeest

Sinterklaasfeest_Spelekids

In het geval van een grote groep is exclusiviteit voor het vieren van jullie (bedrijfs)sinterklaasfeest bespreekbaar. Maar ook voor kleinere groepen vanaf 50 uitgenodigde gasten is het mogelijk om het sinterklaasfeest bij ons te organiseren. Wij beschikken over de mogelijkheid om een aparte zaal te verhuren voor de ontvangst van Sinterklaas. Voor en na uw exclusieve sinterklaasfeest mogen de kinderen in Spelekids spelen terwijl de volwassenen genieten van een drankje en een hapje.

Neem voor meer informatie contact op via meddy@spelekids.nl of 035 582 8000.

 


Bedrijfsfeest

Bedrijfsfeest_Spelekids

Wanneer je mensen uitnodigt voor een bedrijfsfeest, zal het opkomstpercentage hoger zijn als ook de familie en kinderen worden uitgenodigd. De kinderen kunnen dan lekker spelen en verblijven in Spelekids. Bij ons is het ook mogelijk om nanny’s voor de groep in te huren die op de kinderen passen en hen vermaken. De volwassenen kunnen dan in hetzelfde pand verschillende activiteiten doen bij de Avontuurfabriek. Hier kun je kiezen uit meer dan 50 activiteiten: van karten tot paintballen en LED bowlen. Het huren van een aparte feestzaal met bijvoorbeeld een band of diskjockey behoort ook tot de mogelijkheden. In de avonduren kun je Spelekids exclusief afhuren en de verbinding met de feestzaal openzetten, zodat alle genodigden zelf kunnen kiezen waar ze tijdens het feest willen zijn. Wat voor wensen jullie ook hebben, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Neem voor meer informatie contact op via meddy@spelekids.nl of 035 582 8000.


Productpresentatie

Als je een nieuw product wilt presenteren of een mededeling wilt doen aan de werknemers, hoop je uiteraard op een zo hoog mogelijke opkomst. Een uitdaging, zéker buiten de reguliere kantoor- en/of werktijden. Vaak wordt het gewaardeerd als de hele familie welkom is. Spelekids is dan de perfecte locatie: de kinderen vermaken zich uitstekend in het speelparadijs en de presentatie kan plaatsvinden in een aparte zaal.

Neem voor de mogelijkheden contact op via meddy@spelekids.nl of 035 582 8000.