Onze 5 sterke pluspunten

Spelekids hanteert nét even een andere formule dan overige indoor speelparadijzen. We vertellen je graag wat onze 5 sterke pluspunten zijn en waarom we hier bewust voor hebben gekozen.

  1. Schoon en fris

Hygiëne en een schone accommodatie staan bij ons hoog in het vaandel. We doen er dan ook alles aan om Spelekids schoon te houden. En dat lukt goed, want het is ons meest gehoorde compliment. Je zult ons dan ook regelmatig de accommodatie en toiletten zien nalopen om alles er spik en span uit te laten zien. Tevens worden alle volwassen gasten bij binnenkomst van eenmalige overschoenen voorzien. Dit om de ruimte schoon te houden voor onze kleine gasten op sokken.

  1. Gastvrijheid

We doen er alles aan om jouw ervaring en dat van de kinderen zo leuk mogelijk te laten zijn. Een glimlach en een vriendelijk woord van het personeel vinden we erg belangrijk. Ons team wordt dan ook opgeleid en aangestuurd door middel van cursussen en coaching. Als het nodig is, attenderen zij volwassenen ook op het toezicht houden op de eigen kinderen, zodat het voor alle gasten een prettig verblijf is. Wij noemen de kinderen trouwens V.I.P.’s: Very Important Panda’s.

  1. Exclusief

Wij hebben bewust gekozen voor onze toegangsprijzen. Zo vragen we volwassenen entree te betalen, wat ervoor zorgt dat wij een exclusiever speelparadijs zijn. Nieuw is dat een kopje Red Beans biologische koffie of thee bij de toegangsprijs is inbegrepen. De entreeprijs voor kinderen hebben wij verlaagd naar € 6,50 per kind. Wij zijn hiermee het goedkoopste speelparadijs in de regio.

  1. Geluid & vloer

Om zoveel mogelijk het geluid van de enthousiaste kinderen op een normaal niveau te krijgen, hebben we veel geluidsisolatie in het plafond en de wanden aangebracht. Tevens hebben we gekozen voor kunststof laminaat in plaats van vloerbedekking, wat in onze ogen veel hygiënischer is voor onze kleine gasten. Deze kunststof vloer wordt dagelijks gestofzuigd en gedweild.

  1. Veiligheid

Kinderen moeten natuurlijk veilig kunnen spelen. Daarom zijn al onze speeltoestellen gekeurd door TUV Nord en er is bijvoorbeeld rekening gehouden met kindveilige stopcontacten. Daarnaast vragen wij je ook om zelf toezicht te houden op je kind(eren). Ze kunnen soms wel eens overenthousiast worden met spelen en willen dan gekke capriolen uithalen. Als ouder of begeleider ben je de beste toezichthouder op je kind en heb je ook het meeste overwicht.