Onze 5 sterke pluspunten

Spelekids hanteert een andere formule dan overige indoor speelparadijzen. Hieronder beschrijven we waarom wij hier bewust voor hebben gekozen en wat onze 5 sterke pluspunten zijn.

5 sterke pluspunten Spelekids

1. Schoon en fris

Hygiëne en een schone accommodatie staan hoog in het vaandel bij ons. Wij doen er alles aan om Spelekids schoon te houden. Ons team is zich ervan bewust dat u een schone accommodatie erg belangrijk vindt. Het is dan ook ons meest gehoorde compliment, waarvoor dank. U zult ons team dan ook regelmatig de accommodatie en toiletten zien nalopen om alles spik en span eruit te laten zien. Tevens worden alle volwassen gasten bij binnenkomst van eenmalige overschoenen voorzien. Dit ook om het schoon te houden voor onze kleine gasten op sokken.

2. Gastvrijheid

Wij doen er alles aan om uw verblijf en dat van uw kinderen erg leuk te laten zijn. Wij noemen de kinderen ook V.I.P.’s, Very Important Panda’s. Een glimlach en een vriendelijk woord van het personeel vinden wij erg belangrijk. Zo doen wij met coaching en cursussen achter de schermen ons best om ons team aan te sturen en op te leiden. Als het nodig is, attenderen zij u ook op het toezicht houden op uw kind(eren), zodat het ook voor alle gasten een prettig verblijf is.

3. Exclusief

Wij hebben bewust gekozen voor onze toegangsprijzen. Wij kiezen ervoor om volwassenen entree te laten betalen. Niet elke ouder of begeleider zal dit aanspreken, toch zorgt dit ervoor dat wij een exclusiever speelparadijs zijn. Nieuw is dat een kopje Red Beans Biologische Koffie of thee inclusief is bij de toegangsprijs. De entreeprijs voor kids daarentegen hebben wij verlaagd naar € 6,50 per kind! Wij zijn hiermee het goedkoopste speelparadijs in de regio.

4. Geluid & vloer

Niet iedereen heeft het in de gaten, maar bij Spelekids hebben wij veel geluidsisolatie aangebracht in plafond en wanden om zoveel mogelijk het geluid van de enthousiaste kids op een normaal nivo te krijgen. Tevens hebben wij ervoor gekozen om kunststof laminaat als vloer te nemen in plaats van vloerbedekking, wat in onze ogen veel hygiënischer is met onze kleine gasten op sokken. Deze kunststof vloer wordt dagelijks gestofzuigd en gedweild.

5. Veiligheid

Uw kinderen moeten natuurlijk veilig kunnen spelen. Daarom zijn al onze speeltoestellen gekeurd door TUV Nord en er is bijvoorbeeld rekening gehouden met kindveilige stopcontacten. Daarnaast vragen wij u ook om zelf toezicht te houden op uw kinderen. Ze kunnen soms wel eens overenthousiast worden met spelen en willen dan gekke capriolen uithalen. U bent de beste toezichthouder op uw kind en u heeft ook het meeste overwicht.