Kinderuitjes

Ben je op zoek naar leuke kinderuitjes voor je kinderen? Wil je doordeweeks of in het weekend wat leuks doen en weet je niet meer wat? Stop dan met zoeken en kom lekker spelen bij indoor speelparadijs Spelekids. 7 dagen in de week zijn wij geopend en kinderen kunnen heerlijk spelen, een unieke locatie voor kinderuitjes.

Spelekids is overdekt en ideaal voor kinderuitjes

Een locatie voor je kinderuitjes die overdekt is, bij Spelekids ben je aan het goede adres. We zijn namelijk een indoor speelparadijs voor kinderen tot 10 jaar. Voor de allerkleinste kinderen hebben we een enorme peuterzone waarin zij heerlijk kunnen spelen. Als ze peuter af zijn kunnen ze in de grote klimstructuur gaan klimmen. Hier kunnen ze genieten van glijbanen, een ballenbak en kunnen ze onbeperkt klimmen, klauteren en springen op de indoor trampolines. Willen ze toch liever tv kijken dan kan dit in onze mini bioscoop of ze kunnen spelen op onze computerspellen. Zoals je leest voldoende overdekte kinderuitjes bij indoor speelparadijs Spelekids.

Kinderuitjes Utrecht

Indoor speelparadijs Spelekids is gelegen in Loosdrecht, gelegen op de rand van de Provincie Utrecht en Noord Holland. Spelekids ligt slechts 25 autominuten van de stad Utrecht vandaan. Dus ben je op zoek naar een leuke overdekte locatie voor  kinderuitjes? Stap dan nu snel in de auto en kom spelen bij Spelekids.

Indoor speelparadijs Spelekids Loosdrecht

Bij indoor speelparadijs Spelekids hanteren wij geen tijdslimiet! Je kunt dus onbeperkt bij ons spelen en verblijven (tot sluitingstijd).

Entreeprijs kinderen Entreeprijs volwassenen
€ 6,50 p.p. € 2,50 p.p. *
* inclusief een kopje koffie of thee

Kinderen moeten altijd begeleid worden bij Spelekids door een ouder en/of begeleider die toezicht houdt op de kinderen. Je hoeft niet te reserveren alleen voor een kinderfeestje. Want wist je al dat je naast het spelen ook je verjaardagsfeestje bij Spelekids kunt vieren? Kijk snel op spelekids.nl/verjaardagsfeestje voor alle mogelijkheden voor een verjaardagsfeestje!