Kinderactiviteiten

Ben je op zoek naar leuke kinderactiviteiten? Zijn de mooie zomerse dagen weer voorbij en zorgt het slechte weer ervoor dat je iedere weekend weer activiteiten moeten bedenken voor je kinderen? Kom dan spelen bij indoor speelparadijs Spelekids. Elke dag geopend en in het weekend van 10.00 tot 19.00 uur.

Indoor kinderactiviteiten

Spelekids biedt diverse indoor kinderactiviteiten aan voor jonge en oudere kinderen. We hebben voor de allerkleinste een enorme peuterzone waarin zij heerlijk kunnen spelen. Als ze peuter af zijn kunnen ze de grote klimstructuur gaan beklimmen. Hierin kunnen ze genieten van glijbanen, een ballenbak en kunnen ze onbeperkt klimmen, klauteren en springen op de indoor trampolines. Willen ze toch liever tv kijken dan kan dit in onze mini bioscoop of ze kunnen spelen op onze computerspellen. Zoals je leest voldoende indoor kinderactiviteiten mogelijkheden bij binnen speeltuin Spelekids.

Kinderactiviteiten binnen

Bij binnen speeltuin Spelekids heb je de keuze uit ontzettend veel kinderactiviteiten. Naast alle klim en klauter mogelijkheden hebben we op de woensdag, zaterdag en zondag ook nog een extra binnen kinderactiviteit. Peter Panda brengt op deze dagen een bezoekje aan binnen speeltuin Spelekids (m.u.v vakanties).

Kinderactiviteiten Utrecht en/of Amersfoort

Ben je woonachtig in de buurt van Utrecht en/of Amersfoort en ben je op zoek naar leuke kinderactiviteiten? Stap dan nu in en de auto en kom samen met je kinderen genieten van Spelekids.

Op slechts 25 autominuten van Utrecht, Amersfoort en Amsterdam vandaan vind je diverse kinderactiviteiten bij Spelekids. Midden in ’t Gooi op slechts enkele minuten van Hilversum vandaan ligt Spelekids  waar de kinderen naar hartenlust kunnen spelen.

Indoor speelparadijs Spelekids Loosdrecht

Bij Spelekids hanteren wij geen tijdslimiet! Je kunt dus onbeperkt bij ons spelen en verblijven (tot sluitingstijd).

Entreeprijs kinderen Entreeprijs volwassenen
€ 6,50 p.p. € 2,50 p.p. *
* inclusief een kopje koffie of thee

Kinderen moeten altijd begeleid worden bij Spelekids door een ouder en/of begeleider die toezicht houdt op de kinderen. Je hoeft niet te reserveren alleen voor een kinderfeestje. Want wist je al dat je naast het spelen ook je verjaardagsfeestje bij Spelekids kunt vieren? Kijk snel op spelekids.nl/verjaardagsfeestje voor alle mogelijkheden voor een verjaardagsfeestje!